öt

hiányzik a zene. olyan ez az érzés, mint mikor az ember elveszít valamit, de nem jön rá, mi lehet az. elindítok egy cédét, és a külvilág abban a pillanatban megszűnik, a gondolataim saját útjukra térnek, rossz álmok, félelmek léggé válnak. biztonságban vagyok.
és egyedül. egyedül ebben a mesterséges anyaméhben, senki el nem érhet hozzám, hogy megkérdezze, hogy vagyok, elmondja, mi történik vele. még nem tudom, jó-e ez nekem.
tegnap szerencsére nem volt időm gondolkodni az íráson, egész este őrültekháza volt a butikban, de ilyenkor, munka után nem tudok egykönnyen elaludni. nem hagyott nyugodni a gondolat sem, hogy még mindig csak magamat sajnálom, a világtól várom a megváltást, holott tudom, csak hazudok. nem szeretem a nagy elhatározásokat (ismerem saját képességeimet), de most már tényleg elegem van a halogatásból. felvetődik a kérdés: erre akarok emlékezni ebből a varázslatos, különleges kapcsolatból -arra, hogy megtanított hezitálni és magas fokon tükörbe hazudni? ezután már mindig így lesz: alárendelem magam egy kósza, légből kapott álomképnek, amit meg sem kellene látnom? nehéz, még most is nehéz leírni, de egyáltalán nem erre van szükségem. szerelmes vagyok; az egy dolog, de ez még távolról sem jogosít fel rá, hogy csukott szemmel járjak.
sajnálom, hogy leírtam.
nem akarom, hogy visszajöjjön. nem akarok beszélni vele, róla, hozzá. nem akarok tudni róla semmit. nem várok rá sem ébren, sem álmomban. nem tervezgetem csodálatos és irreális közös jövőnket. nem kérem az Istent, hogy vezesse őt vissza, hozzám, mellém.
olyan szép és nehéz ez az élet, amit kaptam; nem tehetem, hogy elpazarlom a pillanatot. csak egy út van, és én igenis járni akarok rajta, nem állni a porban és nézni az előttem elhaladókat. senki ne álljon meg az én kedvemért.
és még valami: nem akarom többet hallani, hogy vigyázzak magamra. vigyázzanak mások!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

napok

2007. március
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

“Nem énekelek, inkább sírok!”

...hypocrites, you're all here for the very same reason...

%d blogger ezt szereti: