visszatért

a nehézség abba a langyos víz természetembe! hogy nem tudok határozott lenni és megtenni az első és egyetlen lépést, amikor kell! inkább ülök és várok…
de most vége, mindennek vége, legalábbis a csöndnek, mert tíz hónap után visszakaptam kedvesemet, a fekete-szürke-háttérképet változtatós-mindig éhes laptopomat!!!!!!! azt is mondhatnám: kezdünk…

kicsit még nehézkes, a begyulladt ujjbegyem lüktet, helyezkedik, terpeszkedik, de az érzés már a régi, melegít, hamarosan világít majd belőlem.
a helyzet persze változatlan, munka nincs, gyerek nincs, lelki béke nincs. DE. van lakás, van szeretet (ha néha kicsit önző, akkor is van). vannak járulékos tünetek is, pl lefogyás (csúnyán, nyugtalanítóan, de nem visszafordíthatatlanul), pszichopata szomszéd, hasonlók, de ahogy korábban, úgy most sem fognak ezek megtörni. tulajdonképpen a világon semmi nincs többé, ami megtörhet, mert hazaértem.

munkakeresés szegeden… amikor a beszélgetés hevében nem, csak utána jövök rá, hogy életem párja tulajdonképpen nem bátorít munkavállalásra, hanem megpróbál lebeszélni róla… és a maga módján igaza van… akkor mit tegyek? keresek tovább, és változatlanul úgy kelek fel minden nap, hogy dolgozni akarok. úgy érzem, meg is teszek ezért mindent, ami tőlem telik, nem takarékoskodom az erőmmel, mert nem félek, hogy elfogy, mire ténylegesen munkára kerül a sor. időnként persze elgondolkodom, vajon akarok-e még adót fizetni ennek az országnak, sőt, a kiskoromban álommunkának gondolt médiaterrorizmus is újra a fejemben forog, de ez csak tudatfeletti, megfoghatatlan lehetőség. tudom, hogy ki vagyok, és tudom, hogy mire vagyok képes.
visszatértem

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

napok

2015. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

“Nem énekelek, inkább sírok!”

...hypocrites, you're all here for the very same reason...

%d blogger ezt szereti: